LEEF!: een theatervoorstelling over erkenning en verbinding

De theatervoorstelling Leef! van Theater aanZ is een indringend portret over drie jongeren die twijfelen, doorzetten en strijden voor de vrijheid van hun eigen geluk en (seksuele) identiteit. Op zoek naar erkenning, verbinding en de vrijheid zichzelf te kunnen zijn. En dat in een maatschappij die soms mensen en groepen uitsluit.

Aanbod voor scholen

Scholen kunnen gebruik maken van gratis aanbod. Boek de theatervoorstelling ‘Leef!’ in combinatie met de docententraining ‘Dialoog onder Druk’ van School & Veiligheid. In de training leer je om gender en seksuele diversiteit, in een veilige sfeer te bespreken met je studenten. Ook krijg je een lesbrief met concrete vervolgacties.
Boek een voorstelling
Lesbrief Leef!

Over Theater aanZ

Theater AanZ maakt sociaal-artistiek theater. Als theatermakers voelen we de innerlijke noodzaak een stem te geven aan mensen voor wie liefde en erkenning niet vanzelfsprekend zijn. Onze voorstellingen gaan over mensen die worstelen met hun identiteit, op zoek naar de vrijheid zichzelf te zijn. Met een hoofdrol voor gender en seksuele diversiteit.

Deel dit artikel met collega’s

Geinteresseerd in meer theater?

Kijk hier