Theatervoorstelling M.A.N. over mens zijn

M.A.N., Meiden Anno Nu van Theater aanZ is een voorstelling over JA zeggen tegen jezelf! Over mens zijn, ongeacht je geslacht, je geaardheid, je afkomst. Het wordt een directe verbinding en ontmoeting met kunst en met elkaar. Theatervoorstelling M.A.N. gaat over seksuele en relationele vorming voor zowel meiden/vrouwen én jongens/mannen. Jongens en meiden moeten samen de vrijheid gaan voelen om te bestaan. Samen mens zijn, daar gaat het over.

Aanbod

Vanaf de start van het schooljaar 2021/2022 (is de verwachting) kunnen maximaal 15 scholen twee gratis voorstellingen afnemen. Wil je meer weten? Neem contact op met Hester Klein Tijssink van Theater aanZ.
Lees meer over M.A.N.

Over Theater aanZ

Theater AanZ maakt sociaal-artistiek theater. Als theatermakers voelen we de innerlijke noodzaak een stem te geven aan mensen voor wie liefde en erkenning niet vanzelfsprekend zijn. Onze voorstellingen gaan over mensen die worstelen met hun identiteit, op zoek naar de vrijheid zichzelf te zijn. Met een hoofdrol voor gender en seksuele diversiteit.

Deel dit artikel met collega’s

Geinteresseerd in meer theater?

Kijk hier