Catch! Een online balspel om buitensluiten te bespreken met je team

Een inclusief schoolklimaat is er een waarin iedereen, zonder angst, een (tegengestelde) mening moet kunnen geven. Mensen zijn immers allemaal anders: zij denken en doen dingen op een andere manier. Het omarmen en op een positieve manier werken met deze verschillen is wat een inclusieve werkomgeving kenmerkt.

Om dit belangrijke gesprek over inclusie op het mbo te starten bieden wij in de campagneweek de mogelijkheid om gratis het online balspel Catch! met je team te spelen.

Tijdens Catch ervaar je zelf hoe het voelt om buitengesloten te worden en bespreek je situaties van buitensluiting. Hoe herken je ze en hoe ga je hiermee om. Je kijkt samen met je collega’s naar hoe je dit met elkaar kunt verbeteren. Op deze manier werk je aan een beter schoolklimaat, waar er bewustzijn is over omgangsvormen, om buitensluiting uit te sluiten.

Pak deze kans, besteed een teamvergadering of een ander moment aan deze game en doe mee aan de campagneweek.
Aanmelden kan tot 7 maart.

Meld je tot 7 maart aan voor Catch!

 

Over Critical Mass

Het begint met ervaren. Critical Mass ontwikkelt creatieve werkvormen, zoals tentoonstellingen, interactieve films en games om ogen te openen, gesprekken op gang te brengen en mensen te activeren om zich in te zetten voor een inclusieve samenleving.

Deel dit artikel met collega’s

Geïnteresseerd in meer activiteiten?

Kijk hier