Cursus Conversations for change

In de cursus Conversations for Change van de NieuwWij Academy leer je hoe je betere gesprekken voert over lastige maatschappelijke thema’s. De cursus duurt zes weken en op 12 april 2022. Iedere week wordt een nieuwe les gepubliceerd die gaat over een belangrijk aspect van gespreksvoering.

De lessen bestaan uit een gefilmd interview met een expert, reflectie-opdrachten en een opdracht om zelf in die week mee aan de slag te gaan. Als je alles uitvoert, kost dat ongeveer 2 uur per week. Uiteraard ben je vrij om er meer of minder tijd aan te besteden.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor onderwijsprofessionals.

Kosten

Meedoen aan de cursus kost deelnemers 150 euro excl. BTW. Bij minimaal 15 deelnemers kan de cursus starten. Groepen kunnen een exclusieve reeks afnemen met offline trainingen en ondersteunend online materiaal.

Studenten ontvangen 50% korting. Er geldt een groepskorting van 30% voor groepjes groter dan drie personen. Voor het ontvangen van de kortingscodes kan een mailtje gestuurd worden naar academy@nieuwwij.nl.

Aanmelden voor de cursus Conversations for change

Over Nieuw Wij

Nieuw Wij wil de verschillen verbinden en bijdragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dit doet NieuwWij door actuele maatschappelijke ontwikkelingen te signaleren en te agenderen en daarbij de juiste vragen te stellen, zowel via ons online platform als in het aanbod van onze diensten.

Deel dit artikel met collega’s

Geïnteresseerd in meer workshops?

Kijk hier