Online lezing door Maxe de Rijk: Geen stress, we gaan het maken!

Hoe creëer je een school waarin elke leerling of student zich gezien, welkom en gehoord voelt?

Online lezing door Maxe de Rijk

Dinsdag 22 maart 2022

Van 13.30 tot 14.15 uur

Hoe kan je aan de hand van talentontwikkeling en burgerschap de kansengelijkheid vergroten en zorgen voor een veilig leefklimaat? Hoe kan je veranderingen teweeg brengen binnen je school? Hoe ontstaat kansenongelijkheid en wat kan je eraan doen?

Maxe de Rijk geeft in haar lezing antwoord op bovenstaande vragen. Ze neemt je aan de hand van haar boek ‘Geen stress, we gaan het maken!’ mee in de cultuuromslag die plaatsvond op het Mundus College. Deze school maakte de afgelopen jaren een ongelooflijk snelle ontwikkeling door. Onderdelen van het succes zijn: talentontwikkeling, burgerschap en de vmbo-kansklas.

Wil jij meer horen? Meld je dan aan voor deze lezing!

Meld je aan voor de lezing

 

Over Maxe de Rijk

Maxe de Rijk is docent burgerschap & persoonsvorming, leerjaarcoördinator en vakgroepleider op het Mundus College in Amsterdam. Vier jaar geledenis ze begonnen met opschrijven wat haar leerlingen en zijzelf meemaken. Ze schrijft columns en haar boek “Geen Stress, we gaan het maken!” ligt in de winkel. Ze hoopt dat je door het lezen kritisch naar de samenleving gaat kijken en wellicht zelfs mee gaat bouwen aan veranderingen.

 

 

Deel dit artikel met collega’s

Geïnteresseerd in meer activiteiten?

Kijk hier