LUCY: een theatervoorstelling over erkenning en verbinding

LUCY is een voorstelling over het recht op ieders eigen seksualiteit in alle vrijheid én gelijkwaardigheid. Met de voorstelling LUCY emanciperen we ‘lekker’ samen verder en maken we met elkaar een vuist in de zoektocht mens te zijn.

Over de voorstelling

Jessica en Aron worden verliefd en komen terecht in de zwoele kolkende arena van de liefde waar ze, onder ‘de vleugels’ van Lucy, met elkaar de strijd aangaan om in vrijheid en gelijkwaardigheid het recht op ieders eigen seksualiteit te onderzoeken, te bewaken, te bevechten en op te eisen. Een strijd tussen de seksen die niet zonder het publiek gestreden kan worden. Een wilde, brutale, muzikale en sexy voorstelling waarbij we smullend en zonder vrees het ‘slagveld’ zullen verlaten.

Bekijk hier de trailer van LUCY. Met deze voorstelling verbindt Theater aanZ kunst en cultuur aan het burgerschapsonderwijs. LUCY sluit aan bij de burgerschapsdoelen ‘Seksualiteit & Relaties’.

Meer informatie lees je in de brochure

 

Praktische info

De voorstelling LUCY is voor iedereen vanaf 16 jaar en is met name geschikt voor alle niveaus en afdelingen van het mbo en hbo. LUCY speelt op school, lees hier meer over de speelvoorwaarden. Voorstellingen zijn ook te bekostigen met de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit.

 

Over Theater aanZ

Theater AanZ maakt sociaal-artistiek theater. Als theatermakers voelen we de innerlijke noodzaak een stem te geven aan mensen voor wie liefde en erkenning niet vanzelfsprekend zijn. Onze voorstellingen gaan over mensen die worstelen met hun identiteit, op zoek naar de vrijheid zichzelf te zijn. Met een hoofdrol voor gender en seksuele diversiteit.

Deel dit artikel met collega’s

Geinteresseerd in meer theater?

Kijk hier